Yes, onze nieuwe website is online!

W-day!! Op donderdag 26 januari 2017 is onze nieuwe website online gegaan!

Cynthia, Jeanique en ons reclamebureau X-ingredient  hebben er ontzettend hard en vooral met heel veel plezier aan gewerkt. Het was voor iedereen direct duidelijk wat we wilden gaan uitstralen met deze nieuwe site. We wilden een site creëren waarmee wij zowel de professionals als de opdrachtgevers direct het ‘Tortus gevoel’ kunnen geven. Wie zijn wij, hoe werken wij, wat kun je van ons verwachten én wat verwachten wij van jou?

Dit alles hebben we in een warm jasje gegoten. Het warme gevoel, zoals wij dit omschrijven als ‘doe alsof je thuis bent’, moest voor ons direct aanwezig zijn. Met de kleuren van ons logo als basis en de verschillende foto’s willen wij onze gelaagdheid aangeven. En dan niet qua hiërarchie, want daar hebben wij bij Tortus nog nooit van gehoord, maar van de diversiteit binnen onze organisatie. Het maakt voor ons niet uit wie je bent, wat je doet, waar je vandaan komt, van wie je houdt of waar je in gelooft. Wij vinden het belangrijker wie je bent als mens en als professional, dat is wat voor ons telt. We denken hierin geslaagd te zijn en hopen uiteraard dat iedereen net zo enthousiast is als wij.