Krediet Acceptant – Utrecht

Introductie

Als Kredietanalist maak je deel uit van het Finance team. Je werkt samen met de Controllers, Business Analisten en Accountmanagers om een gedegen advies te kunnen geven over een kredietaanvraag. Je bent in staat om goed te luisteren naar klanten en prospects, waarbij je de financiële situatie duidelijk in kaart brengt. Als Kredietanalist heb je een scherp oog voor details en de mogelijke risico’s en besluit je aanvragen te accepteren of af te wijzen.

Functie

Als Kredietanalist ben je communicatief vaardig. Je weet zowel intern als extern de juiste contacten te leggen en je als sparringpartner op te stellen. Je hebt een financiële of economische opleiding afgerond, het liefst op HBO- niveau. Daarnaast heb je 2-4 jaar ervaring opgedaan in een vergelijkbare functie binnen de leasebranche.

Functie-eisen

  • Beoordelen van kredietaanvragen voor bestaande en toekomstige klanten.
  • Na het opvragen van alle benodigde informatie analyseer je de aanvragen en beoordeel je of deze gefiatteerd kunnen worden.
  • Een verantwoorde afweging maken van de financiele risico’s voor de organisatie, waarna er een definitieve acceptatie of afwijzing van aanvragen plaatsvindt.
  • Advisering over voorwaarden en te stellen zekerheden om de acceptatie van aanvragen te vergroten.
  • Het zijn van een sparringpartner voor sales en de onafhankelijke kredietbemiddelaars

Aanbod

Een zelfstandige interessante functie met ruimte voor ondernemerschap binnen een team
In een bedrijf waar innovatie en onderscheidend vermogen voorop staan
Een omgeving waarin een pro-actieve marktbenadering wordt gehanteerd
Een prettige werksfeer en een goede teamspirit
Persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden
Goede arbeidsvoorwaarden
Een plek in ons team.

Inlichtingen

James de Bois 035-2072220

Sollicitatie

Ben jij enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via de sollicitatie button! Voor vragen kun je contact opnemen met James de Bois via de contactgegevens rechts bovenin.

Schuiven naar boven