Junior GL Accountant – Hilversum

Introductie

Een Internationaal Media bedrijf werkt voor en met grote nationale en internationale artiesten.

Organisatie

Het Finance team van Media bedrijf in Hilversum bestaat uit 8 personen met naast de GL accountant nog een administrateur, royalties/licencing experts en controllers. Momenteel zijn we aan het bouwen aan een world-class Finance team. Als General Ledger accountant ben jij verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van de grootboeken en sub-ledgers van verschillende entiteiten in Nederland en België. En daarmee voor de kwaliteit van onze interne en externe verslaggeving.

Functie

In deze rol werk je nauw samen met de verschillende disciplines in het team en speel je een belangrijke rol bij het optimaliseren van de financiële processen van ‘Record tot Report’. Je zult van dichtbij alle disciplines binnen een internationaal Finance team in actie zien, en jezelf breed kunnen ontwikkelen. Analytisch sterk Pragmatisch Drive om administratieve processen te optimaliseren Plannen en organiseren Flexibel, collegiaal, teamspeler Communicatief sterk in zowel Nederlands als Engels

Functie-eisen

Het zelf opstellen of controleren van journal entries >Beoordelen en analyseren van grootboekrekeningen (account reconciliaties); Controleren, bewaken en beoordelen van de balans-, winst- en verliesrekening op inhoudelijke juistheid; Verzorgen van variantie analyses; Bewaken van internal controls (o.a. audit proof documentatie en onderbouwing voor journal entries); Voorbereiden van Nederlandse en Belgische BTW aangiftes Verzorgen van externe rapportages (intrastat, branche organisaties, enz.); Het controleren van betalingen Beheren van intercompany posities

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden zijn marktconform salaris naar gelang leeftijd en ervaring, bijdrage in de zorgverzekering + mogelijkheid tot collectief verzekeren, pensioenregeling.

Inlichtingen

James de Bois 035-207 2220

Sollicitatie

Ben jij enthousiast geworden naar aanleiding van deze vacature? Neem dan contact op met James de Bois op 06-86089096

Schuiven naar boven