Assistent Financial Controller – Hilversum

Introductie

Wil jij graag werken bij een van de snelstgroeiende en ook leukste bedrijven van Nederland? Het bedrijf dat iedere dag “werk en omgeving beter en leuker maakt”. Een dynamische en gedreven organisatie, waar veel aandacht is voor ontwikkeling, ruimte voor eigen initiatieven en waar samenwerken en werkgeluk heel belangrijk zijn?

Organisatie

Wat je concreet gaat doen:
In de functie van Assistent financial controller/ Gevorderd financieel medewerker rapporteer je aan de financial controller en stuur je 1 administratief medewerker aan. Je bent verantwoordelijk voor de volledigheid en juistheid van de verschillende administraties, het opstellen van diverse rapportages en BTW aangiften. Je speelt een actieve rol bij het opstellen en bewaken van budgetten en marges. Als Assistent financial controller werk je mee aan het verder professionaliseren van de financieel administratieve processen van de onderneming.

Functie-eisen

Afgeronde MBO+ /HBO opleiding in financiële en/of administratieve richting;
3 tot 5 jaar relevante werkervaring;
Analytisch, accuraat, proactief en communicatief vaardig;
Procesmatig denken en werken;
Ervaring met financieel administratieve systemen, ervaring met Afas is een pré;
Resultaatgericht en hands on mentaliteit;
Zich thuis voelen in een jonge en ambitieuze organisatie.

Aanbod

Naast marktconforme arbeidsvoorwaarden en een inspirerende kantooromgeving en cultuur besteden wij veel aandacht aan:

Happiness; werkgeluk en werkplezier staat bij ons op nummer 1 en dit proef je terug in je werkomgeving;
Persoonlijke ontwikkeling; iedereen krijgt bij ons de tijd en ruimte om zich te ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk;
Borrels, bijeenkomsten en kennissessies; regelmatig zijn er bijeenkomsten om de verbinding met elkaar te zoeken, elkaar te inspireren, kennis te delen en elkaar beter te leren kennen.

Inlichtingen

James de Bois 035-2072220

Sollicitatie

Ben jij enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via de sollicitatie button! Voor vragen kun je contact opnemen met James de Bois via de contactgegevens rechts bovenin.

Schuiven naar boven