Interim Projectcontroller (INGEVULD) – Omgeving van Dordrecht

Introductie

Ontwikkelingen gaan razendsnel bij dit bedrijf! Lopende projecten, afrondende projecten en nieuwe projecten. Zo ook bij ons bedrijfsonderdeel Infratechniek. Daarom ben ik op zoek naar een tijdelijke aanvulling voor bij het projectcontrollingsteam!

Organisatie

Als Project Controller ben je samen met je collega controllers voor onze telecom projecten het financiële hart en geweten van de projectteams. Je werkt samen met de controller en bent daarbij sparringpartner voor de projectteams. Jij zorgt voor een juiste, tijdige en volledige weergave van het financiële resultaat op de projecten. Om hiertoe te komen, heb je regelmatig overleg met de projectleiders en de projectmanager over de voortgang en verwachte resultaten van de projecten. Het is belangrijk dat jij kritisch bent en continu kijkt naar kansen en risico’s in de projecten. Ook het maken van operationele (voortgang)rapportages behoren tot je werk, waarvoor je kennis van en ervaring met Excel uitstekend is. Je hebt met iedereen in de organisatie intensief contact; met het projectteam buiten, collega’s binnen en externe partijen.

Functie

Aangezien je het team tijdelijk komt versterken vinden ze het van belang dat je gelijk inzetbaar bent! Dit betekent dat ze op zoek zijn naar een ervaren projectcontroller (2 tot 5 jaar) met een HBO werk en denkniveau die op korte termijn en in ieder geval tot eind 2019 beschikbaar is. Daarnaast vinden zij jouw persoonlijkheid even belangrijk. Dit uit zich in een kritische, assertieve, pro actieve houding en secuur werken. Daarbij ben je woonachting in de omgeving Papendrecht en in ieder geval tot eind februari 2020 beschikbaar.

Inlichtingen

James de Bois 035-2072220

Sollicitatie

Ben jij enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via de sollicitatie button! Voor vragen kun je contact opnemen met James de Bois via de contactgegevens rechts bovenin.

Schuiven naar boven