Salarisadministrateur – Aalsmeer – Noord-Holland

Introductie

Werken in een professioneel HR-team (7 collega’s); je specialiseren in alle payrollmogelijkheden van AFAS Profit en InSite. Samen met de Medewerker Salarisadministratie zorgen voor een correcte en tijdige verloning van 600 werknemers in Nederland en 35 werknemers in andere landen; een specialistenrol vervullen in projecten, zoals implementaties en conversies van nieuw aangesloten bedrijven;

Organisatie

Een jong en dynamische organisatie waarbij jouw betrokkenheid van groot belang is. Je beslist mee welke opdrachten bij jouw kennis en kunde passen. Waar jouw voorkeur liggen bijv. bij troubleshooting of bij het ontwerpen van netwerken. Je bent betrokken bij het hele proces van A t/m Z. De heersende cultuur binnen deze organisatie is open, gedreven en dynamisch van aard.

Functie

Voor Nederland:
Vragen beantwoorden op het gebied van salarisverwerking, loonbelasting en sociale zekerheid.
Mutaties controleren en zorgen voor het tijdig en correct uitvoeren van de maandelijkse salarisverwerking en betalingen voor alle B.V.’s, waaronder enkele persoonlijke holdings.
Het inrichten en beheren van looncomponenten, journaalposten e.d. in AFAS Profit.
De (fiscale) wet- en regelgeving ten aanzien van de salarisverwerking, kostenvergoedingen en alle aanverwante zaken bijhouden, interpreteren, correct toepassen en het management adviseren over loontechnische bijzonderheden.
Alle werkzaamheden ten behoeve van de maandelijkse salarisverwerking, de kwartaalafsluiting (van de urenadministratie) en het jaarwerk plannen en coördineren.
De aansluiting tussen de urenadministratie, de salarisadministratie en de financiële administratie verzorgen.
Overzichten en analyses ten aanzien van salarissen, FTE’s en andere HR-informatie opzetten en genereren.

Voor Ierland, UK, Spanje:
Je verzamelt de gegevens, bereidt de dossiers en mutaties voor en levert deze aan bij de externe payroll dienstverlener die de salarisverwerking uitvoert. Vervolgens controleer je de doorgevoerde mutaties via de door de externe dienstverlener aangeleverde salarisstroken.


Functie-eisen

Wat breng je mee:
MBO+ werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
Afgesloten opleiding PDL.
Goede kennis van / inzicht in salarisverwerkingssystemen. Ervaring met AFAS Profit is een pre.
Goede kennis van MS Office, met name Excel.
Actuele kennis van loonbelasting, sociale zekerheid en de relevante arbeidswetgeving.
Beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal
Zelfstandigheid, analytisch vermogen, communicatieve vaardigheden, accuratesse en integriteit.

Aanbod

Een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring, tot maximaal € 3.800,00 bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Een jaarcontract met de intentie tot een vast dienstverband en de keuze om 24 tot 32 uur per week te werken.

Inlichtingen

James de Bois 035-2072220

Sollicitatie

Ben jij enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via de sollicitatie button! Voor vragen kun je contact opnemen met James de Bois via de contactgegevens rechts bovenin.

Schuiven naar boven