Business Analist – Utrecht

Introductie

Jij gelooft in de kracht van data. En jij brengt ruime ervaring mee op het gebied van analyse om hiermee een grote bijdrage te leveren aan de data transformatie van een grote zorg instelling. Het is onze ambitie om de wereld van financieel advies transparanter en begrijpelijker te maken. Zodat het management meer inzicht kan krijgen en met zelfvertrouwen het heft in eigen hand durven te nemen als ze voor financiële keuzes staan. Data en dataoplossingen spelen hierin een cruciale rol. We hebben daarin al grote stappen gezet, maar willen de komende jaren meer en sneller stappen blijven zetten.

Organisatie

Het hoogste management binnen deze grote organisatie in de zorg heeft behoefte aan een rechterhand die alle bedrijfsdata goed inzichtelijk kan presenteren. Je faciliteert in de belangrijkste data stromen en reikt deze aan op een wijze die keuzes maken versoepelt. Je hebt de uitgelezen kans om via deze rol al snel een belangrijke management positie te bekleden binnen dit bedrijf als je goed presteert!

Functie

Met jouw analyses lever je een concrete bijdrage aan:
Betere besluitvorming stimuleren op basis van onze data, waaronder het implementeren van een nog te kiezen selfservice/dashboarding tool
Innovatieve producten waarmee we onze klanten beter kunnen helpen
De realisatie van de drie jaren strategie en deze te vertalen naar een duidelijke datastrategie

Functie-eisen

Je hebt academisch werk- en denkniveau.
Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een Business/ Marketing Intelligence-omgeving.
Je weet waar goede dashboard/ selfservice tooling aan moet voldoen en hebt ervaring met de implementatie hiervan.
Je hebt ervaring met het maken van overzichtelijke en impactvolle dashboards.
Goede kennis van data en datastructuren.
Je bent in staat om de uitkomsten van analyses op een overzichtelijke manier te presenteren en over te brengen aan andere mensen in het bedrijf. Door middel van Power BI bijvoorbeeld.
Je hebt ervaring met statistische analysetechnieken en een aantal tools zoals Business Objects en MS Excel.
Je spreekt vloeiend Nederlands en woont in Nederland.

Aanbod

Ben jij die analist met voldoende business sense om data om te zetten naar informatie en nieuwe kansen te zien voor deze partij? Dan is dit het moment om in te stappen!

Inlichtingen

James de Bois 035-2072220

Sollicitatie

Ben jij enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via de sollicitatie button! Voor vragen kun je contact opnemen met James de Bois via de contactgegevens rechts bovenin.

James de Bois
James de Bois

  MANAGING CONSULTANT 

Neem contact op

Deel deze vacature

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp