Senior Assistent Accountant – Den Haag omgeving

Introductie

Je beschikt over een aantal jaren werkervaring en bent toe aan een volgende stap in jouw carrière, waarbij je eigen verantwoordelijkheid hebt en je ambities waar kunt maken. Naast de planning, uitvoering en afronding van controleopdrachten weet jij een toegevoegde waarde te bieden binnen het team. Niet alleen op vaktechnisch gebied, maar ook met het coachen van de (junior) assistent accountants in hun dagelijkse werk. Naast de vakinhoudelijke verdieping wordt je door je leidinggevende gecoacht in je persoonlijke ontwikkeling.

Organisatie

Wij bieden een professionele werkomgeving, waarin je kennis en vaardigheden verder ontwikkeld worden. Je maakt deel uit van een team van 35 collega’s binnen de Audit & Assurantiepraktijk van de vestigingen Rijswijk. Onze klantenportefeuille bestaat voornamelijk uit enerzijds het familiebedrijf en anderzijds de corporate cliënten waaronder publieke organisaties, beursfondsen en internationaal opererende ondernemingen vallen.

Functie

 • Je voert gecompliceerde controlewerkzaamheden uit.
 • Je toetst de administratieve organisatie van de klant en beoordeelt de opzet daarvan in overleg met de (junior) manager.
 • Je denkt mee over de organisatie van de onderneming van de klant.
 • Je onderhoudt en coördineert de contacten met de klant onder het directieniveau.

Functie-eisen

Wij zoeken een ambitieuze en leergierige collega die staat voor de het leveren van de beste service en kwaliteit naar onze klanten. Je denkt hierover graag mee en komt met ideeën om onze dienstverlening te optimaliseren. Vanzelfsprekend ben je analytisch sterk, communicatief zeer vaardig.

Student wo-bachelor of (post)master of Science in Accountancy. Je studietraject verloopt naar behoren en je hebt 2 tot 4 jaar relevante werkervaring.

Aanbod

Wij helpen je bij het herkennen, ontwikkelen en benutten van je talenten en vaardigheden, zowel op vakinhoudelijk als persoonlijk vlak. De Academie biedt hiertoe een breed scala aan trainingen en praktijkervaringen. Daarnaast volg je naast je werk een studie, op de kosten van het bedrijf, tot registeraccountant.

Uiteraard bieden we je een goed salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:
 • Mobiliteitsbudget
 • Vergoeding voor een telefoonabonnement;
 • Onkostenvergoeding;
 • Aantrekkelijke pensioenregeling via Zwitserleven;
 • Studieverlofregeling wanneer je naast je werk een studie gaat volgen;
 • Vergoeding van maximaal € 25,00 per maand voor de abonnementskosten van een sportschool in de buurt;
 • Korting op de (collectieve) ziektekostenverzekering via CZ of Zilverenkruis/Achmea.

Om jouw werkzaamheden goed uit te kunnen voeren ontvang je van ons een laptop of tablet in bruikleen. Daarnaast vinden wij dat er bij inspanning ook ontspanning hoort. Je ontvangt van ons daarom bij een fulltime dienstverband 32 vakantiedagen. Is dat niet voldoende? Dan heb je de mogelijkheid om 15 vakantiedagen per jaar bij te kopen. In de maand mei ontvang je een vakantietoeslag van 8,33%.

Inlichtingen

James de Bois

Sollicitatie

Ben jij enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via de sollicitatie button! Voor vragen kun je contact opnemen met James de Bois via de contactgegevens rechts bovenin.

James de Bois
James de Bois

  MANAGING CONSULTANT 

Neem contact op

Deel deze vacature

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp