Interim Salarisadministrateur – Amersfoort

Introductie

Voor onze gewaardeerde klant in de omgeving van Amersfoort zijn wij per direct op zoek naar een ervaren salarisadministrateur. Als Medewerker Salarisadministratie ben je samen met twee collega’s verantwoordelijk voor de juiste verwerking van de maandelijkse mutaties.

Organisatie

Je verwerkt declaraties en controleert de ingediende (elektronische) declaraties op fiscale juistheid. Je berekent de niet geautomatiseerde salarissen en stelt deze gereed voor betaling. Je beheert en onderhoudt de fiscale dossiers en verzorgt de maandelijkse loonjournaalposten. Tevens houd je je bezig met de rondrekening en de verbandcontroles van de salarissen. Je beantwoordt vragen uit de organisatie en verricht overige voorkomende administratieve werkzaamheden.

De afdeling Salarisadministratie werkt nauw samen met de Personeelsadministratie. Tezamen ondersteunen beide administraties de P&O organisatie.


Functie

Jij hebt minimaal MBO werk- en denkniveau op het gebied van administratie en bent in het bezit van het diploma PDL. Wij zoeken per direct een nieuwe collega die minimaal al 4-5 jaar in een soortgelijke functie werkzaam is. Door ervaring heb je kennis van arbeidsvoorwaarden, personeelsregelingen, pensioenreglementen, sociale wetgeving en voorzieningen. Omgaan met vertrouwelijke gegevens is voor jou geen probleem.

Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden (in woord en geschrift). Je bent cijfermatig goed onderlegd en werkt accuraat. Je hebt een positieve instelling, verantwoordelijkheidsgevoel en je staat voor kwaliteit. Je bent leergierig en flexibel en tevens een teamplayer die goed zelfstandig kan werken. Wij werken met AFAS Profit en vinden het prettig als je hiermee bekend bent.


Functie-eisen

  • Een afgeronde PDL opleiding is een vereiste
  • Ervaring met de software van AFAS is een vereiste

Sollicitatie

Denk jij hiervoor in aanmerking te komen? Solliciteer dan direct via de sollicitatie button! Voor vragen kun je contact opnemen met James de Bois via de contactgegevens rechts bovenin.

James de Bois
James de Bois

  MANAGING CONSULTANT 

Neem contact op

Deel deze vacature

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp