Project Controller – Amersfoort / Utrecht

Introduction

In de functie van Project Controller vervul jij een belangrijke rol. Jij bent het financiële geweten van de projecten. Je werkt nauw samen met de controller, administratieve medewerker en de projectteams. Jij bent de sparringpartner voor de projectteams en zorgt voor een juiste, tijdige en volledige weergave van het financiële resultaat op de projecten. Om hiertoe te komen, heb je regelmatig overleg met de projectleiders en de projectmanager over de voortgang en verwachte resultaten van de projecten. Het is belangrijk dat jij kritisch bent en continu kijkt naar kansen en risico’s in de projecten.

Ook het maken van operationele rapportages behoren tot je werk, waarvoor je kennis van en ervaring met Excel goed is. Je hebt met iedereen in de organisatie intensief contact; met het projectteam buiten, collega’s binnen en externe partijen.

Organization

Wij werken aan mooie projecten binnen een vooruitstrevende organisatie, waar we werken aan de toekomst van telecom: Total Connectivity. Bij ons krijg je de mogelijkheid te groeien, zowel persoonlijk als inhoudelijk. Lijnen zijn kort, drempels zijn laag. Ben je ondernemend en kom je het beste tot je recht als je ruimte krijgt? Dan zit je bij ons op je plek.

Requirements

Wij zoeken een collega met werkervaring in een soortgelijke rol en met minimaal een afgeronde HBO opleiding in een financiële richting. Daarnaast vinden wij jouw persoonlijkheid even belangrijk. Jij staat voor nauwkeurig werken, wat je niet uit het oog verliest op het moment dat de hectiek toeneemt. Verder heb je een kritische, assertieve en pro actieve houding.

Jij bent minimaal 32 uur per week beschikbaar; in overleg flexibel in te vullen. Deze rol wordt ingevuld in Amersfoort en bij de verschillende projectlocaties.

Offer

  • Je krijgt de kans om aan mooie baanbrekende projecten te werken waar jij een belangrijke rol in speelt;
  • Een laptop en telefoon van de zaak;
  • Een bruto maandsalaris conform CAO op basis van een 38-urige werkweek en 25 vakantiedagen;
  • 7 ADV dagen (als je full-time werkt);
  • Een goed pensioen en een collectieve ziektekostenverzekering;
  • Mogelijkheid tot persoonlijke groei met een gedegen begeleiding, waarbij ondernemerschap de ruimte krijgt;
  • Kennis uitwisselen en netwerken binnen het bedrijf
  • Gunstige personeelskortingen op onder andere je fitnessabonnement, tanken en telefoon abonnement;
  • Gezelligheid!

Information

Meer weten over de voorwaarden voor jou in deze rol? Neem dan contact op met James de Bois

Application

Ben jij ondernemend, proactief en altijd op zoek naar verbeteringen? Wacht dan niet langer en solliciteer direct!

James de Bois
James de Bois

  MANAGING CONSULTANT 

Neem contact op

Deel deze vacature

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp