Junior Financial Controller – Utrecht

Introduction

Wij zijn een full service VR/AR agency dat vol passie werkt aan de toekomst van immersive media. Samen met onze klanten ontwikkelen wij innovatie concepten die de grenzen verleggen van wat mogelijk is.

Sinds onze oprichting 3 jaar geleden zijn wij uitgegroeid tot 25 medewerkers met continue versterking van 5 stagiaires. Daarnaast worden wij geholpen door een leger aan parttimers en freelancers. De energie en drive is hoog met een gemiddelde leeftijd van 25 jaar. Dit komt tot uiting in de sfeer en gedrevenheid op ons prachtige kantoor in Utrecht.

Organization

Wij maken 360 graden video’s. Van een kijkje op een koffieplantage in Afrika naar een modeshow in de Italiaanse bergen tot een shoot in een Marokkaanse Hammam. Met onze apps bestuur je een graafmachine, bekijk je de nieuwste Adidas sneaker of speel je een honkbal game. Allemaal met de nieuwste technieken op het gebied van virtual-en augmented reality.

Onze event afdeling helpt jaarlijks bij honderden events. Van kleine workshops tot presentaties voor honderden tegelijk. Wij vermarkten een aantal producten; applicaties voor games, educatie en events. Deze verkopen wij op licentiebasis en worden steeds belangrijker. Wij werken veel samen met marketing-en event agencies en hebben vestigingen in Duitsland & China.

Function

Als controller ben jij verantwoordelijk voor het valideren en registreren van orders en zorg je ervoor dat orders correct in het systeem komen. Je houdt scherp in de gaten wanneer orders gefactureerd mogen worden, registreert wanneer facturen betaald zijn en zorgt ervoor dat klanten daadwerkelijk ook openstaande facturen betalen. Ook houd je je bezig met het inkoopproces en stuur je inkooporders naar onze leveranciers. Je hebt een scherp oog op de voorraad en geeft aan wanneer producten weer besteld moeten worden.

  • Valideren en registeren van verkooporders in het ordersysteem
  • Factureren orders en zorg dragen dat deze betaald worden
  • Zorg dragen voor validatie van inkoop facturen en betaling
  • Controleren en beheren van de voorraad
  • Controleren en beheren van de projectadministratie en urenverantwoording
  • Verstrekken van maandelijkse rapportages

Requirements

Je komt terecht in team operations en rapporteert aan de CFO. Operations houdt het bedrijf draaiende en voert het merendeel van alle orders uit. De sfeer in het team is informeel. Binnen operations zul jij verantwoordelijk zijn voor het financiële gedeelte maar je werkt als team nauw samen. Soms zul je ook moeten helpen met het uitvoeren van orders (bijvoorbeeld helpen met de verzending). Een gemotiveerd, multifunctioneel persoon die veel verantwoordelijkheid aan kan en een echte teamplayer is. Je bent aan het eind van je opleiding of net klaar. Cijfers zijn jouw ding en je kunt hier nauwkeurig mee werken. Affiniteit met virtual reality is een pré maar geen must. Je bent in het begin minstens voor 40 uur per week beschikbaar. Je bent proactief en bent niet bang om fouten te maken.

  • Relevante studie op minstens HBOniveau (Bedrijfskunde, Economie, Accountancy)
  • Representatief, gemotiveerd, stressbestendig & zelfstandig.
  • Handig om in bezit te zijn van een rijbewijs (voor events).

Information

James de Bois 035-2072220

Application

Ben jij enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via de sollicitatie button! Voor vragen kun je contact opnemen met James de Bois via de contactgegevens rechts bovenin.

James de Bois
James de Bois

  MANAGING CONSULTANT 

Neem contact op

Deel deze vacature

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp