Servicemonteur Brand Safety & Security – Utrecht

Introduction

Voor onze opdrachtgever in de regio Utrecht zijn we op zoek naar een servicemonteur BMI. Als Servicemonteur Brandbeveiliging zorg je dat het onderhoud bij grote panden waar veiligheid er écht toe doet goed wordt uitgevoerd, zoals een rechtbank, universiteit of gevangenis. Als servicemonteur kom jij overal in Nederland, waarbij de focus ligt op centraal Nederland.

Organization

Onze opdrachtgever is een totaal technisch dienstverlener binnen de utiliteit. Voor private, zorg-, onderwijs- of overheidsinstellingen is huisvesting een belangrijk onderdeel van hun bedrijfsvoering. Vaak hebben hun opdrachtgevers meerdere gebouwen met diverse functies en op verschillende locaties. Dat vraagt om een betrouwbare huisvestingspartner. Onze opdrachtgever kan hierin langdurig ondersteunen, door integraal mee te denken en doorlopend advies te geven. Dat zorgt voor grip op gebouwprestaties. Het technische werk voeren zij uit met eigen monteurs en specialisten.

Function

Voor klanten ben jij hét technische gezicht van Safety & Security. Samen met je collega’s ga jij naar de klanten om brand- en ontruimingsinstallaties te onderhouden. Ook doe je soms uitbreiding en/of aanpassingen aan deze systemen.

Voor welke projecten of onderhoudscontracten jij precies aan de slag gaat, is mede afhankelijk van jouw specialisme: brand of beveiliging. Ben je goed in allebei? Dan ben je al helemaal multi-inzetbaar. Iedere dag vertrek je vanaf thuis met je eigen bus vol gereedschap. Wel zo makkelijk, toch? Om de paar weken draai je storingsdienst. Bij een melding bekijk je eerst of je het van afstand kunt oplossen. Lukt dat niet? Dan ga je er zelf naartoe.

Goed om te weten: we verwachten niet dat je meteen álles weet van de techniek waarmee wij werken. Daarom volg je via ons productentrainingen. Ook krijg je volop kansen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien, bijvoorbeeld naar onderhoudsdeskundige. Uitdaging genoeg dus!

Requirements

Jij hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, wilt altijd blijven leren en houdt wel van een uitdaging. Dat je af en toe een storingsdienst draait en je werk niet altijd klokslag vijf uur klaar is, vind je logisch. En of je nu meer thuis bent in beveiliging of in brandpreventie: jij vindt het leuk om met allebei de disciplines aan de slag te gaan en er meer over te leren. Je snapt dat jij het visitekaartje bent van Heijmans en gaat dan ook altijd voor een optimale klanttevredenheid. Oplossingsgericht, zelfstandig en klantvriendelijk zijn eigenschappen die bij jou passen. Verder heb je:

 • Mbo-niveau in de richting elektrotechniek met kennis en ervaring van brandmeldinstallaties
 • Een diploma Onderhoudsdeskundige Brandmeldinstallaties
 • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
 • Een rijbewijs B

Offer

 • Een marktconform salaris dat wordt vastgesteld volgens de ABU CAO, gebaseerd op jouw ervaring en kwalificaties.
 • Ruime vakantiedagen conform de ABU CAO, zodat je voldoende tijd hebt om te ontspannen en op te laden.
 • Vergoeding voor feestdagen conform de ABU CAO, zodat je kunt genieten van speciale dagen met je dierbaren.
 • Deelname aan een solide pensioenregeling volgens de StiPP regeling, waarbij we samen zorgen voor jouw financiële toekomst.
 • Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, met toegang tot trainingen en cursussen om je vaardigheden te verbeteren.
 • De mogelijkheid om te werken op verschillende locaties en aan diverse projecten, afhankelijk van jouw voorkeuren en beschikbaarheid.
 • Ondersteuning en begeleiding door onze ervaren consultants, die jou helpen bij elke stap van je carrière.
 • Bij ons kom je terecht in een dynamische werkomgeving waarin jouw talenten worden gewaardeerd en gestimuleerd. We streven naar een cultuur van respect, samenwerking en groei. Sluit je aan bij ons team en maak deel uit van onze succesvolle gemeenschap!


Application

Ben jij enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via de sollicitatie button! Voor vragen kun je contact opnemen met Marcel Vlieger via de contactgegevens rechts bovenin.

Marcel Vlieger
Marcel Vlieger
Recruiting Partner

Neem contact op

Deel deze vacature

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp