Technicus Elektrotechniek – Amsterdam

Introduction

Ben je klantgericht en beschik je over een brede technische kennis van elektrotechnische gebouwinstallaties en -systemen? Vind je het fijn om in je werk over veel vrijheid en verantwoordelijkheid te beschikken? Dan zijn wij bij TORTUS op zoek naar jou!

Organization

Onze opdrachtgever houdt zich bezig met techniek en gebouwen. Bouw en techniek zit vooral in de mensen. Van denkers die het grote geheel zien en integrale plannen maken, en doeners, vaklieden, met hun eigen kwaliteiten en lokale kennis. Samen met de klanten zorgen ze voor een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. Zij nemen hun klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties met als doel om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Function

Als technicus elektrotechniek ben jij dé vakman of -vrouw die ervoor zorgt dat de gebouwgebonden installaties van de klanten in topconditie zijn. De basis van je werkzaamheden bestaat uit het verrichten van onderhoud, het oplossen van storingen en het oppakken van de grotere projectklussen. Daarnaast draag je zorg voor de aansturing van onze leerling monteurs. Je bent een allround technicus met kennis van allerlei verschillende installaties en systemen. Techniek is de basis van je vak, maar je weet dat communicatie en klantgerichtheid essentieel zijn voor een tevreden klant. Het grootste deel van je tijd werk je voor één vaste klant. Soms kun je ook bij andere opdrachtgevers worden ingezet.

Requirements

Wij verwachten van je dat je een afgeronde elektrotechnische opleiding bezit (mbo-niveau 4). Jij bent klant- en servicegericht en bent bereid om eventueel in verschoven uren te werken. Daarbij herken jij jezelf in de volgende punten:

 • Jij hebt een elektrotechnische achtergrond en bent in het bezit van vakgerelateerde diploma’s inclusief veiligheidscertificaat
 • Jij hebt minimaal vijf jaar ervaring in de service / beheer en onderhoud
 • Jij hebt ervaring met het aansturen van (leerling)monteurs

Offer

 • Een marktconform salaris dat wordt vastgesteld volgens de ABU CAO, gebaseerd op jouw ervaring en kwalificaties.
 • Ruime vakantiedagen conform de ABU CAO, zodat je voldoende tijd hebt om te ontspannen en op te laden.
 • Vergoeding voor feestdagen conform de ABU CAO, zodat je kunt genieten van speciale dagen met je dierbaren.
 • Deelname aan een solide pensioenregeling volgens de StiPP regeling, waarbij we samen zorgen voor jouw financiële toekomst.
 • Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, met toegang tot trainingen en cursussen om je vaardigheden te verbeteren.
 • De mogelijkheid om te werken op verschillende locaties en aan diverse projecten, afhankelijk van jouw voorkeuren en beschikbaarheid.
 • Ondersteuning en begeleiding door onze ervaren consultants, die jou helpen bij elke stap van je carrière.
 • Bij ons kom je terecht in een dynamische werkomgeving waarin jouw talenten worden gewaardeerd en gestimuleerd. We streven naar een cultuur van respect, samenwerking en groei. Sluit je aan bij ons team en maak deel uit van onze succesvolle gemeenschap!

Application

Ben jij enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via de sollicitatie button! Voor vragen kun je contact opnemen met Marcel Vlieger via de contactgegevens rechts bovenin.

Marcel Vlieger
Marcel Vlieger
Recruiting Partner

Neem contact op

Deel deze vacature

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp