Als administrateur of boekhouder zorg jij dat de zaken goed op orde zijn. Schrijf je in bij Tortus en wij zorgen dat de volgende stap in jouw carrière dat ook is.

Er is geen financieel proces dat jij niet kan verbeteren. Neem contact met ons op en wij optimaliseren ook direct jouw loopbaan.

Het is belangrijk om te weten met wie je zaken doet. Zeker voor banken en verzekeraars. Jij weet precies welke risico’s verantwoord zijn om te nemen en welke niet.

Interim management

Interim management biedt onze klanten de mogelijkheid om tijdelijk opengevallen plaatsen snel en adequaat in te vullen. De interim managers in het netwerk van Tortus verstaan hun vak en geven een verfrissende impuls aan uw afdeling of organisatie. Zij zijn in staat om binnen een korte tijd de door u gewenste verandering door te voeren, rust te bieden daar waar gewenst en de juiste voorwaarden neer te zetten voor het boeken van goede resultaten.

Aandacht en begeleiding

Voor onze kandidaten verzorgen wij een gedegen selectie- en begeleidingstraject. Tijdens een uitgebreid interview worden de wensen van de kandidaat in kaart gebracht. Op basis van opleiding, werkervaring en de tijdens het interview geuite wensen zoekt Tortus naar de gewenste uitdaging binnen een nieuwe organisatie. Wij maken daarvoor gebruik van ons uitgebreide netwerk, file search, en media search.

Werving en selectie

Als een klant de vraag bij ons neerlegt om zijn organisatie van vast personeel te voorzien hanteren wij het principe dat een kandidaat zich thuis moet voelen bij zijn toekomstige werkgever. Samen met de klant zorgen wij voor een uitgebreide opdrachtkwalificatie. Zowel de organisatie, de inhoud van de vacante positie en de betreffende positie binnen de organisatie worden uitgebreid in kaart gebracht.