Alle Vacatures

  • Vakgebied

  • Regio

  • Categorie

Project Controller – Vianen

Introduction Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de finance? Voor een van onze gewaardeerde opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een enthousiaste Projectcontroller. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het beheren en monitoren van de projectadministratie bij de mooiste en grootste projecten. Nieuwsgierig naar de opdrachtgever en de invulling van deze functie? Lees dan snel verder.

Bekijk Vacature

Junior Financial Controller – Utrecht

Introduction Wij zijn een full service VR/AR agency dat vol passie werkt aan de toekomst van immersive media. Samen met onze klanten ontwikkelen wij innovatie concepten die de grenzen verleggen van wat mogelijk is. Sinds onze oprichting 3 jaar geleden zijn wij uitgegroeid tot 25 medewerkers met continue versterking van 5 stagiaires. Daarnaast worden wij geholpen door een leger aan

Bekijk Vacature

Financial Controller – Utrecht

Introduction Voor het hoofdkantoor in Utrecht zoekt onze klant een fulltime (40 uur) Financial Controller die toe is aan een volgende stap in zijn/haar loopbaan. Ben jij goed in het samenstellen van de cijfers en richt je je graag op het verbeteren van de financiële processen? Dan is deze functie als Financial Controller wat voor jou!

Bekijk Vacature

Hoofd Crediteuren (On-Hold) – Utrecht

Introduction Voor onze gewaardeerde klant zijn wij per direct op zoek naar een teamleider crediteuren. Het gaat om een vaste functie binnen een leuk team met een span of control van 9 medewerkers. Jij bent verantwoordelijk voor de algehele sturing van het crediteuren bestand, de afdeling inkoop en daarbij het bepalen van de strategie om eventuele achterstanden weg te werken.

Bekijk Vacature