Alle Vacatures

  • Vakgebied

  • Regio

  • Categorie

Controller – Bergschenhoek

Introduction For our valued client in Bergschenhoek we are actively looking for a Controller in the financial department to fill in a permanent position on a fulltime base. To lead the Costing activities for the site, providing timely and accurate management and reporting of all standard costing and manufacturing variances as well as partnering the operations team to drive continuous

Bekijk Vacature

Financial Controller – Utrecht

Introduction Voor het hoofdkantoor in Utrecht zoekt onze klant een fulltime (40 uur) Financial Controller die toe is aan een volgende stap in zijn/haar loopbaan. Ben jij goed in het samenstellen van de cijfers en richt je je graag op het verbeteren van de financiële processen? Dan is deze functie als Financial Controller wat voor jou!

Bekijk Vacature

Hoofd Crediteuren (On-Hold) – Utrecht

Introduction Voor onze gewaardeerde klant zijn wij per direct op zoek naar een teamleider crediteuren. Het gaat om een vaste functie binnen een leuk team met een span of control van 9 medewerkers. Jij bent verantwoordelijk voor de algehele sturing van het crediteuren bestand, de afdeling inkoop en daarbij het bepalen van de strategie om eventuele achterstanden weg te werken.

Bekijk Vacature