Jouw carriere

JOUW ONTWIKKELING

Bij ons staat jouw ambitie en ontwikkeling centraal. Hierdoor kun jij je echt verder ontwikkelen tot de Finance specialist die jij graag wilt zijn. Onze dienstverlening staat en valt met de kwaliteit en drive van al onze professionals. Om deze kwaliteit te waarborgen, ook naar de toekomst toe, besteden wij veel aandacht aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Jouw kwaliteiten, drive en ambities zijn voor ons het belangrijkst. Samen plannen wij de route naar jouw doel. We zijn ervan overtuigd dat wij als organisatie alleen maar succesvol kunnen zijn als jij dat ook bent. Als jij happy bent, zijn onze opdrachtgevers en wij dat ook.

DETACHERING

In de (project)detachering krijg je steeds weer leuke en uitdagende opdrachten bij onze opdrachtgevers. Van lange opdrachten tot wat kortere opdrachten. Hierdoor varieert je werkomgeving elke keer weer. Van kleine omgevingen tot grote omgevingen, van de nieuwste tools tot de reguliere tools. In de detachering wordt je specialist van jouw vakgebied en breng je jouw kennis en kunde mee naar je opdrachten. Een opdrachtgever ziet jou als meerwaarde en biedt jou de kans om jouw kennis over te dragen naar haar eigen medewerkers.

Niet alleen de verschillende en variërende omgevingen zorgen ervoor dat jij je als professional steeds meer ontplooit, ook de variërende werkzaamheden die je uitoefent en de verschillende branches waarin je komt te werken zorgen ervoor dat jouw kennis en inzicht snel groeit. Je kunt steeds meer vergelijkingen maken, ontdekken waar jouw krachten liggen. Hoe meer je groeit, hoe sneller je stappen kunt maken.

Opleidingsprogramma 

Wij hanteren een Competence en Performance Based opleidingssysteem. Wij bieden verschillende workshops en trainingen die zich richten op zowel jouw persoonlijke competenties als jouw vakinhoudelijke kennis. Ons opleidingsprogramma bestaat onder meer uit:

  • Vaardigheidstrainingen:
    Als professional is het belangrijk dat je in staat bent om jouw kennis te kunnen delen met de gehele organisatie waar je werkzaam bent. Hiervoor bieden wij een grote diversiteit aan vaardigheidstrainingen. Trainingen die zich bijvoorbeeld richten op onderwerpen als: communicatieve vaardigheden, persoonlijke effectiviteit, leidinggevenden of assertiviteit.
  • Vakinhoudelijke opleidingen:
    Om jouw kennis up-to-date te houden wordt er door organisaties veelal om officiële certificeringen gevraagd. Door het behalen van deze certificeringen kan jij je als professional steeds verder specialiseren in de richting waar jouw ambitie ligt en vergroot je tegelijkertijd jouw arbeidsmarktwaarde.

Teambuilding en fun

Tortus weet dat alleen werken de mens niet gelukkig maakt en organiseert daarom geregeld leuke uitjes voor al onze professionals. Of je nou tijdelijk of vast bij ons in dienst bent, wij doen het met zijn allen! Zien wat we dit jaar al allemaal hebben gedaan? Kijk dan even bij Nieuws en Blog!

Kortom: Sluit je aan bij ons team en proef de dynamiek bij de leukste projecten en opdrachtgevers! Laat zien dat jij de persoon bent die iemand kan vervangen of een project tot een succes kan maken. Ben jij ZZP’er of juist op zoek naar een vaste baan bij één bedrijf? Dat kan natuurlijk ook. Kijk bij onze vacatures of schrijf je in!