Onze diensten

Interim Management

Interim management biedt u de mogelijkheid om tijdelijk opengevallen plaatsen snel en adequaat in te vullen. De interim managers van Tortus verstaan hun vak en geven een verfrissende impuls aan uw afdeling of organisatie. Zij zijn in staat om binnen een korte tijd de door u gewenste verandering door te voeren, rust te bieden daar waar gewenst en de juiste voorwaarden neer te zetten voor het boeken van goede resultaten.

Projecten

Bij het uitvoeren en invullen van projecten wil Tortus vooral dat wij u een zorg uit handen nemen. Onze uitstekend opgeleide Finance professionals zijn direct inzetbaar en voelen zich instinctief thuis in uiteenlopende organisaties en situaties. Zij zijn in staat om de gevraagde expertise te leveren, de gewenste werkzaamheden direct op te pakken en effectief in te vullen. Tortus biedt u de vakinhoudelijke professional die u zoekt.

Werving & Selectie

Ook indien u de vraag bij ons neerlegt om uw organisatie van vast personeel te voorzien hanteren wij het principe dat een kandidaat zich thuis moet voelen bij zijn toekomstige werkgever. Samen met u zorgen wij voor een uitgebreide opdrachtkwalificatie. Zowel uw organisatie, de inhoud van de vacante positie en de betreffende positie binnen uw organisatie worden uitgebreid in kaart gebracht.

Voor onze kandidaten verzorgen wij een gedegen selectie- en begeleidingstraject. Tijdens een uitgebreid interview worden de wensen van de kandidaat in kaart gebracht. Op basis van opleiding, werkervaring en de tijdens het interview geuite wensen zoekt Tortus naar de gewenste uitdaging binnen een nieuwe organisatie. Wij maken daarvoor gebruik van ons uitgebreide netwerk, file search, en media search.

ONZE PROFESSIONALS

Tortus beschikt over communicatief vaardige Finance professionals die met veel inzet en plezier hun werk doen. Al onze professionals zijn uitstekend gekwalificeerd en inzetbaar bij uiteenlopende typen organisaties. Stuk voor stuk gepassioneerd en vakinhoudelijk ijzersterk. Professionals die méér willen betekenen dan uitsluitend het vervullen van de opdracht en echt op zoek gaan naar waar ze van waarde kunnen zijn voor hun opdrachtgever.

Om onze kwaliteit te waarborgen hanteren wij een zeer zorgvuldig aannamebeleid. Wij vragen om meerjarige aantoonbare en relevante werkervaring in zijn of haar vakgebied, een afgeronde Finance gerelateerde opleiding met daarnaast aanvullende certificeringen, trainingen en cursussen. Ook stellen wij hoge eisen aan de sociale en communicatieve vaardigheden van onze professionals.