Onze wegen

Tortus biedt meerdere mogelijkheden om een mooie carrière als Finance professional op te bouwen binnen een dynamische en innovatieve organisatie. Versterk ons team voor langere termijn en zet inspirerende resultaten neer als Tortus professional of kies voor een ZZP/Freelance functie als je jouw onafhankelijkheid wilt bewaren, maar wel van ons netwerk wilt profiteren. Gewoon op zoek naar een vaste baan bij één werkgever? Kies dan voor een Werving & Selectie traject. Waarvoor je ook kiest, alle opties staan garant voor uitdagende projecten en functies bij vooraanstaande opdrachtgevers! 

In dienst en op project bij TORTUS

Je komt in dienst bij Tortus en werkt op projectbasis bij onze opdrachtgevers. Ons team doet er alles aan om die leuke, uitdagende en vooral passende opdrachten voor jou te vinden. Zodra de opdrachtgever denkt dat jij de perfecte kandidaat bent, ga je op gesprek bij de opdrachtgever. Samen met de betreffende Accountmanager bereid je het gesprek voor en de Accountmanager gaat in 90% van de gevallen mee naar het gesprek. Niet om het gesprek voor jou te voeren, maar met het doel de opdrachtgever steeds beter te begrijpen.

Tortus zorgt ervoor dat alles voor je wordt geregeld en dat jij je opdracht goed voorbereid kan beginnen. Ook zijn wij er voor je om de opdracht goed uit te kunnen voeren en succesvol te kunnen voltooien. Wij hebben regelmatig contact en komen bij je langs voor coaching "on the job". Natuurlijk zijn wij er ook als je vragen hebt die je intern (bij de opdrachtgever) niet op kunt lossen. Aan het einde van de opdracht evalueren wij samen met de opdrachtgever hoe alles is verlopen en ronden we de opdracht af. Ondertussen is ons team volledig op de hoogte van het einde van jouw opdracht en doen wij er alles aan weer een nieuwe uitdaging voor jou te vinden! 

Werving & Selectie 

Onze opdrachtgevers hebben steeds andere behoeften. Een groot deel is naast tijdelijke opvulling op zoek naar vaste medewerkers. Hiervoor verzorgen wij de Werving & Selectie. Voor jou betekent dit simpelweg dat wij samen met jou gaan kijken of je de juiste persoon bent voor de job. Na een persoonlijk gesprek beoordelen wij of jij de geschikte kandidaat bent voor de opdrachtgever. Zo ja? Dan stellen wij je voor aan de opdrachtgever. De opdrachtgever krijgt de gelegenheid je op te nemen in haar selectieproces en zodra jij daar deel aan mag nemen, voer je de gesprekken bij de opdrachtgever. Alles doorstaan?! Dan treedt gelijk in dienst bij de opdrachtgever en feliciteren wij je met je nieuwe baan.

Deta-vast 

Het komt geregeld voor dat onze opdrachtgevers zoeken naar een vaste invulling van een vacature, maar graag van de gelegenheid gebruik willen maken van de mogelijkheid om dit eerst flexibel in te vullen. Maar wel met de intentie om bij een succesvolle samenwerking dit om te zetten naar een vast dienstverband. Deze constructie heet Deta-Vast. Dit houdt dus in dat wij vooraf een vaste periode overeenkomen dat jij bij Tortus in dienst bent en dat jij na deze periode in dienst treedt bij de opdrachtgever. Zo hebben zowel jij als de opdrachtgever de tijd om aan elkaar te wennen. Zolang je bij ons in dienst bent gelden ook voor jou de arbeidsvoorwaarden van Tortus en ook hier zullen wij je begeleiden gedurende de gehele projectopdracht.

Freelance en ZZP bemiddeling 

Ben jij ZZPér of Freelancer? Steeds vaker krijgen wij de vraag naar specifieke expertise voor tijdelijke opdrachten. Als ZZP’er betekent dit in ieder geval dat je bent ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Met de nieuwe regelgeving hanteren wij een modelovereenkomst die is goedgekeurd door de belastingdienst. Zodra je bij ons op gesprek bent geweest en wij samen besluiten dat je goed past op de opdracht, stellen wij je voor bij onze opdrachtgever. Van te voren spreken wij een aantal zaken af, zoals bijvoorbeeld een uurtarief en jouw beschikbaarheid. Zodra je wordt uitgenodigd bij de opdrachtgever, bereiden wij samen met jou het gesprek voor. Mag je starten? Wij zorgen voor alle afhandeling en verwelkomen je bij het team, want gedurende de opdracht ben je één van ons. Ook zorgen wij voor een goede afstemming tijdens de projectopdracht. 

Interim Management 

Te allen tijde staan wij open om te netwerken en professionals op het niveau van strategisch management met ons en aan onze opdrachtgevers te verbinden. Bij Interim management gaat het ons om hooggekwalificeerde professionals en allrounders met ervaring en visie die bewust kiezen voor een interim-functie. Als je beschikt over zeer brede en multidisciplinaire kennis en daarbij breed inzetbaar bent neem dan vooral contact met ons op.