Servicedeskmedewerker – Lucien

Mijn naam is Lucien, ik ben 23 jaar en ben sinds februari werkzaam bij TORTUS ICT. Ik vervul de rol van 1e lijns IT Servicedesk medewerker. Dit is uiterst leuk werk, omdat één van mijn drijfveren is om de klant gelukkig te maken met mijn IT skills. Dit is daar de perfecte baan voor. Ik droom ervan om in de virtualisatie te werken, grote datacentra beheren en voor grote klanten binnen 1 druk op de knop ervoor te zorgen dat ze een bruikbare virtuele server hebben, natuurlijk moeten we realistisch blijven en is het mogelijk dat het tegen die tijd helemaal niet meer aan de orde is vanwege de technische vooruitgang in de IT, maar dat zien we dan wel weer.

Zolang ik voor TORTUS werk zullen ze mij ondersteunen in wat ik wil bereiken in mijn IT carrière door middel van bijvoorbeeld opleidingen.
Bij TORTUS heerst het gevoel dat je echt persoonlijk wordt geholpen om je doel te bereiken. Ook door de korte lijnen met alle medewerkers, dit zorgt voor een zeer gehecht gevoel en is uiteindelijk de reden  geweest dat ik voor TORTUS heb gekozen. Ik weet zeker dat, zolang ik door blijf gaan in mijn persoonlijke ontwikkeling,  ik samen met TORTUS een zonnige toekomst tegemoet zie.

ERVARINGEN

Newsletter image
Tortus logo

Nieuwsbrief

Op zoek naar en uitdagende baan in de IT of financiele sector? We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws en de actuele vacatures via onze nieuwsbrief.