Werkplekbeheerder – Laurens

“Sinds mijn 20ste ongeveer zit ik in de IT detachering waarbij TORTUS nu mijn 3e werkgever is sinds ik begon te werken in deze sector.

Ik ben vrij brutaal bij TORTUS terecht gekomen. Ik trok de stoute schoenen aan, benaderde de directeur via LinkedIn en kon op gesprek komen. Dit terwijl ik niet eens direct op zoek was naar ander werk, maar benieuwd was hoe ik in de markt zou liggen. Daarbij leek het me ook een geschikt moment voor een ‘second opinion’ over waar ik naartoe zou willen met mijn carrière.

TORTUS kende ik van naam via een bekende. Goede detacheerders zijn een zeldzaamheid, maar ik heb het altijd voor elkaar weten te krijgen de cowboys in de markt te omzeilen.

TORTUS is een van de betere bedrijven in de sector. Boven gemiddelde primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere 8,33% vakantiegeld ipv de minimaal verplichte 8% en 28 vakantiedagen.

Daarnaast kan ik louter positief zijn omdat ik direct kon starten op een klus voor langere tijd met optie tot overname bij een bijzonder bedrijf waar ik veel affiniteit mee had vanwege mijn bovenmatige interesse voor alles wat met wielen te maken heeft: PON’s Automobielhandel in Leusden.

Oftewel: er is geen reden om NIET voor TORTUS te gaan!”

ERVARINGEN

Newsletter image
Tortus logo

Nieuwsbrief

Op zoek naar en uitdagende baan in de IT of financiele sector? We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws en de actuele vacatures via onze nieuwsbrief.