Finance

Wij zijn bewezen specialisten in het werven van Finance professionals en helpen organisaties graag bij het vinden van het juiste talent voor de functie.

Engineering

Wij hebben veel kennis binnen de verschillende vakgebieden van engineering en kunnen uw organisatie op alle niveaus ondersteunen om het verschil te maken binnen uw project.

Interim management

Interim management biedt onze klanten de mogelijkheid om tijdelijk opengevallen plaatsen snel en adequaat in te vullen. De interim managers in het netwerk van Tortus verstaan hun vak en geven een verfrissende impuls aan uw afdeling of organisatie. Zij zijn in staat om binnen een korte tijd de door u gewenste verandering door te voeren, rust te bieden daar waar gewenst en de juiste voorwaarden neer te zetten voor het boeken van goede resultaten.

Aandacht en begeleiding

Voor onze kandidaten verzorgen wij een gedegen selectie- en begeleidingstraject. Tijdens een uitgebreid interview worden de wensen van de kandidaat in kaart gebracht. Op basis van opleiding, werkervaring en de tijdens het interview geuite wensen zoekt Tortus naar de gewenste uitdaging binnen een nieuwe organisatie. Wij maken daarvoor gebruik van ons uitgebreide netwerk, file search, en media search.

Werving en selectie

Als een klant de vraag bij ons neerlegt om zijn organisatie van vast personeel te voorzien hanteren wij het principe dat een kandidaat zich thuis moet voelen bij zijn toekomstige werkgever. Samen met de klant zorgen wij voor een uitgebreide opdrachtkwalificatie. Zowel de organisatie, de inhoud van de vacante positie en de betreffende positie binnen de organisatie worden uitgebreid in kaart gebracht.

Wil je meer weten?

Laat je gegevens achter, dan bellen wij je zo spoedig mogelijk terug!