Administratie & Beleid

In de sector administratie en beleid maken wij bij Tortus onderscheid tussen een aantal verschillende soorten vacatures. Een administrateur heeft tenslotte andere wensen dan een finance manager, en een debiteuren administrateur wordt liever niet bestookt met vacatures voor een positie als boekhouder. Daarom houden wij bij iedere plaatsing rekening met een ander taken- en eisenpakket dat we samen met de kandidaat opstellen en fine-tunen. In onze ervaring is een positie als crediteuren administrateur namelijk een hele andere betrekking dan die van boekhouder, terwijl dat bij onze concurrenten vaak over één kam wordt geschoren. Wij gaan liever uit van jouw unieke, persoonlijke kenmerken en doelen.

Persoonlijke benadering

Alles valt of staat bij een persoonlijke benadering. Ons vak is een kwestie van goed luisteren en de juiste vragen stellen. Vragen die je misschien niet had verwacht, want juist in de administratie en beleid sector liggen de voorwaarden die de volgende stap in jouw carrière tot een van de beste maken niet direct op tafel. Daarom wil je, zeker als ervaren administrateur, iemand tegenover je hebben waarmee je kan sparren. Iemand met verstand van administratie en beleid die je kan uitdagen een ander perspectief te overwegen. Iemand van Tortus die kan je helpen een positieve verandering in te zetten.

Het administratie en beleid netwerk van Tortus

Misschien hebben wij wel de perfecte nieuwe baan voor jou. Misschien ligt bij ons precies die vacature voor debiteuren administrateur of administrateur klaar waar jij naar op zoek bent. Neem hieronder vast een kijkje voor onze openbare vacatures op het gebied van administratie en beleid. Wil je zeker weten dat je geen kansen links laat liggen? Neem dan direct contact met ons op of schrijf je in. Wij hebben namelijk altijd een aantal administratie en beleid vacatures in behandeling die nog niet op de website staan. Als je zorgt dat je alvast met ons in gesprek bent heb je dus de meeste kansen. Word onderdeel van ons netwerk en ervaar de persoonlijke benadering van Tortus. Wij kijken uit naar onze kennismaking.