Planning & Control

Binnen het vakgebied Planning & Control maken wij bij Tortus onderscheid tussen een aantal verschillende soorten vacatures. Een Auditor heeft tenslotte andere wensen dan een Business Analyst, en een BI specialist wordt liever niet bestookt met vacatures voor een positie als adviseur planning & control. Daarom houden wij bij iedere plaatsing rekening met een ander taken- en eisenpakket dat we samen met de kandidaat opstellen en fine-tunen. In onze ervaring is een positie als assistent controller namelijk een hele andere betrekking dan die van adviseur planning & control, terwijl dat bij onze concurrenten vaak over één kam wordt geschoren. Wij gaan liever uit van jouw unieke, persoonlijke kenmerken en doelen.

Persoonlijke benadering

Alles valt of staat bij een persoonlijke benadering. Ons vak is een kwestie van goed luisteren en de juiste vragen stellen. Vragen die je misschien niet had verwacht, want juist binnen het vakgebied planning & control liggen de voorwaarden die de volgende stap in jouw carrière tot een van de beste maken niet direct op tafel. Daarom wil je, zeker als ervaren auditor, iemand tegenover je hebben waarmee je kan sparren. Iemand met verstand van planning & control die je kan uitdagen een ander perspectief te overwegen. Iemand van Tortus die kan je helpen een positieve verandering in te zetten.

Planning & control bij Tortus

Misschien hebben wij wel de perfecte nieuwe baan voor jou. Misschien ligt bij ons precies die vacature voor BI specialist of auditor klaar waar jij naar op zoek bent. Neem hieronder vast een kijkje voor onze openbare vacatures op het gebied van planning & control. Wil je zeker weten dat je geen kansen links laat liggen? Neem dan direct contact met ons op of schrijf je in. Wij hebben namelijk altijd een aantal planning & control vacatures in behandeling die nog niet op de website staan. Als je zorgt dat je alvast met ons in gesprek bent heb je dus de meeste kansen. Word onderdeel van ons netwerk en ervaar de persoonlijke benadering van Tortus. Wij kijken uit naar onze kennismaking.