Werken bij TORTUS

TORTUS ALS WERKGEVER

Wij vormen een informele, hechte en platte organisatie met korte lijnen. Je hebt altijd persoonlijk contact met je collega’s en je word zeker geen nummer. Als Finance professional word je ondersteund door o.a. Sales, Recruitment en onze Administratie.

Bij ons staat jouw ambitie en ontwikkeling centraal. Hierdoor kan jij je echt verder ontwikkelen tot de specialist die jij graag wil zijn. Onze dienstverlening staat en valt met de kwaliteit en drive van al onze professionals. Om deze kwaliteit te waarborgen, ook naar de toekomst toe, besteden wij veel aandacht aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Waarom werken bij TORTUS?

  • Wij nemen jou serieus, net zoals jij ons ook serieus neemt. We willen graag verder gaan dan een “gewone” werkgever. Jouw input wordt zeer gewaardeerd, ook als het om onderwerpen gaat die niet met je dagelijkse werkzaamheden te maken hebben. Wij zijn ook eerlijk en direct naar jou toe. Dat zal niet altijd leuk zijn, maar wel belangrijk. Dat verwachten wij ook van jou.

  • We vinden het ook belangrijk dat je erbij hoort. We betrekken jou graag bij van alles en nog wat. Meepraten is niet zozeer een optie, maar eigenlijk ook wel een must. We leven met iedereen mee, met alle mooie en minder mooie dingen van het leven. Het is de bedoeling dat je zelf hier ook energie insteekt!

  • Verantwoordelijkheid krijgen is voor iedereen een mooie zaak. Verantwoordelijkheid nemen vinden wij net zo belangrijk. Er zit een voordeel en een nadeel aan verantwoordelijkheid. Wij vinden het logisch dat je met beide kanten van dit mooie begrip te maken krijgt. De lasten en de lusten.
  • Groeien als mens en als professional en groeien als organisatie. Wij geloven erin dat wij elkaar tot grotere hoogte kunnen pushen, door consequent beter te willen worden. Door elkaar eerlijke en gemeende feedback te durven en te kunnen geven. Door met elkaar een pad in slaan waarin het willen verbeteren van elkaar een uitgangspunt is!

  • Tortus wil bijdragen tot jouw succes, zowel in je werk als privé! Daar zetten wij ons volledig voor in. Wij verwachten op onze beurt dat jij ook je steentje bijdraagt aan het succes van Tortus. Het één kan niet zonder het ander.