Contractbeheerder – Amsterdam

Introduction

Voor een van onze opdrachtgevers in de regio Amsterdam zoeken wij een proactieve Contractbeheerder waarbij een technische achtergrond geen must is. Heb jij een achtergrond in de gebouw gebonden omgeving en ben jij op zoek naar een rol waarin je zelf het initiatief kan nemen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Organisatie

Tortus B.V. is een toonaangevende organisatie gespecialiseerd in het bemiddelen van professionals en specialisten binnen de elektrotechniek. Wij zijn momenteel op zoek naar een ervaren Contractbeheerder. Met een bewezen staat van dienst in het succesvol samenbrengen van experts en uitdagende projecten, streven we naar voortdurende innovatie en hoogwaardige oplossingen.

Functie informatie

Als Contractbeheerder ben jij het aanspreekpunt voor één of meerdere klanten in de omgeving van Amsterdam. Jij zorgt ervoor dat hun gebouw gebonden installaties altijd in topconditie zijn. Als Contractbeheerder maak jij de onderhoudsafspraken op werktuigbouwkundig, elektrotechnisch en op bouwkundige aard. Jij maakt de afspraken met de klant, legt deze vast maar zorgt er ook voor dat de afspraken worden nagekomen.

In de functie van Contractbeheerder heb jij een sturende functie. Jij stuurt het operationele toegewezen team aan en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en de klanttevredenheid. Daarbij denk jij ook commercieel en verlies je de marges niet uit het oog. Kortom, als Contractbeheerder ben jij verantwoordelijk voor het naleven van de contractuele afspraken, de contacten met de klant en voor een efficiënte en effectieve uitvoering van de werkopdrachten. In deze functie rapporteer je aan de klantmanager en deze is verantwoordelijk voor de klant.

Functie-eisen

Dagelijks maak jij het verschil om bij onze opdrachtgevers op onze top te presteren. Als zelfstandige Contractbeheerder zorg jij ervoor dat de processen onder controle zijn en dat afspraken worden nagekomen.

  • Je kunt goed organiseren, werkt planmatig en gestructureerd, verdiept je graag in de klant en bent in staat met hem mee te denken
  • Je communiceert makkelijk en helder op meerdere niveaus
  • Je hebt HBO werk- en denkniveau en ervaring in de gebouw gebonden omgeving
  • Je bent commercieel en je hebt ervaring in het onderhandelen over tarieven
  • Je hebt ruime ervaring in technisch beheer
  • Je hebt ervaring in het sturen op KPI’s
  • Je hebt 2 tot 5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie
  • Je bent beschikbaar voor 32 tot 40 uur per week

Aanbod

  • De kans om deel uit te maken van boeiende utilitaire projecten op het gebied van contractbeheer.
  • Professionele samenwerking en ondersteuning vanuit Tortus B.V.
  • Een marktconforme vergoeding gebaseerd op jouw ervaring en expertise.

Ben jij enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via de sollicitatie button! Voor vragen kun je contact opnemen met Marcel Vlieger via de contactgegevens rechts bovenin.

Marcel Vlieger
Marcel Vlieger
Recruiting Partner

Neem contact op

Deel deze vacature

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp