Sinds 1998

Wij geloven in de synergie tussen mensen en organisaties op basis van wederzijds vertrouwen. De naam TORTUS is daarom zorgvuldig gekozen. Het begrip “TORTUS” stamt uit het oude Griekenland en was de bijnaam voor een falanx. Een effectieve en hechte strategische slagorde, waarin wederzijdse afhankelijkheid heeft geleid tot groot verantwoordelijkheidsbesef, kameraadschap en  verbondenheid. Een toentertijd vernieuwend concept met een enorme potentie. Vanaf een afstand leek de falanx op het schild van een schildpad en kreeg daarom als bijnaam “TORTUS”. Alexander de Grote zag het belang van de interactie tussen cohesie, intensieve training en het hebben van een gemeenschappelijk belang. Het leidde tot het maximaal effectief inzetten van de menselijke factor.

Onze overtuigingen

01 Verbinding​

Tortus onderscheidt zich sinds 1998 door haar unieke benadering van detacheren, interim-management en werving & selectie in de Finance en Engineering. Onze kracht ligt niet in wat wij doen, maar in de manier waarop wij dit doen. Wij geloven in de synergie tussen mensen en organisaties op basis van wederzijds vertrouwen.

02 Goede invloed

Wij zijn graag van positieve invloed op onze omgeving. Daarom blijven we onvermoeid schaven aan onze manier van omgaan met collega’s en klanten. Iedereen die met ons werkt zou daar beter van moeten worden. Wij leveren zonder aarzeling extra inspanning om te komen tot meer dan alleen een resultaat.

03 De match

Wij kijken niet alleen naar het CV van een kandidaat, maar ook naar de persoon erachter. We durven vragen te stellen die je zelf nog niet bedacht had. Zo maken wij de beste match tussen kandidaat en organisatie. Ons doel is om iedere keer opnieuw bij te dragen aan een positieve ontwikkeling van beiden.

Kom in contact!

James de Bois

James de Bois

Managing Consultant

“Onze persoonlijke benadering is de sleutel tot het succes van Tortus. Wij zetten altijd een extra stap die anderen niet zetten. Mijn werk is simpelweg niet af voordat de perfecte match tussen klant en opdrachtgever gevonden is.”