Over Tortus

Tortus onderscheidt zich sinds 1998 door haar unieke benadering van detachering, interim-management en werving & selectie in de Finance sector. Onze kracht ligt niet in wat wij doen, maar in de manier waarop wij dit doen. Wij geloven in de synergie tussen mensen en organisaties en gaan bij iedere opdracht uit van wederzijds vertrouwen.

De beste match

Wij kijken niet alleen naar het CV van een kandidaat, maar ook naar de persoon erachter. We durven vragen te stellen die je zelf nog niet bedacht had. Zo maken wij de beste match tussen kandidaat en organisatie. Ons doel is iedere keer bij te dragen aan een positieve ontwikkeling van beiden. 

 

Positieve invloed

Wij zijn graag van positieve invloed op onze omgeving. Daarom blijven we onvermoeid schaven aan onze manier van omgaan met collega’s en klanten. Iedereen die met ons werkt zou daar beter van moeten worden. Wij leveren extra inspanning om te komen tot meer dan alleen een resultaat. 

James de Bois

James de Bois

Managing Consultant

“Onze persoonlijke benadering is de sleutel tot het succes van Tortus. Wij zetten altijd een extra stap die anderen niet zetten. Mijn werk is simpelweg niet af voordat de perfecte match tussen klant en opdrachtgever gevonden is.”

Terry van Schaick

Terry van Schaick

Partner

“Goede vakmensen, daar kan je altijd wat van leren. Dan maakt het niets uit waar iemand vandaan komt of waar hij of zij in gelooft. Gemotiveerde mensen helpen om met passie hun doelen te bereiken, daar helpen wij graag bij.”

Frank Konijnenbelt

Frank Konijnenbelt

Partner

“Bewust kiezen om jezelf verder te willen ontplooien. Dat is de eerste stap. Tortus onderscheidt zich doordat haar kandidaten duidelijke beslissingen durven te nemen. Een belangrijke vaardigheid voor professionals.”