Sinds 1998

Wij geloven in de synergie tussen mensen en organisaties op basis van wederzijds vertrouwen. De naam TORTUS is daarom zorgvuldig gekozen. Het begrip “TORTUS” stamt uit het oude Griekenland en was de bijnaam voor een falanx. Een effectieve en hechte strategische slagorde, waarin wederzijdse afhankelijkheid heeft geleid tot groot verantwoordelijkheidsbesef, kameraadschap en  verbondenheid. Een toentertijd vernieuwend concept met een enorme potentie. Vanaf een afstand leek de falanx op het schild van een schildpad en kreeg daarom als bijnaam “TORTUS”. Alexander de Grote zag het belang van de interactie tussen cohesie, intensieve training en het hebben van een gemeenschappelijk belang. Het leidde tot het maximaal effectief inzetten van de menselijke factor.

Onze overtuigingen

01 Verbinding​

Tortus onderscheidt zich sinds 1998 door haar unieke benadering van detacheren, interim-management en werving & selectie in de Finance en Engineering. Onze kracht ligt niet in wat wij doen, maar in de manier waarop wij dit doen. Wij geloven in de synergie tussen mensen en organisaties op basis van wederzijds vertrouwen.

02 Goede invloed

Wij zijn graag van positieve invloed op onze omgeving. Daarom blijven we onvermoeid schaven aan onze manier van omgaan met collega’s en klanten. Iedereen die met ons werkt zou daar beter van moeten worden. Wij leveren zonder aarzeling extra inspanning om te komen tot meer dan alleen een resultaat.

03 De match

Wij kijken niet alleen naar het CV van een kandidaat, maar ook naar de persoon erachter. We durven vragen te stellen die je zelf nog niet bedacht had. Zo maken wij de beste match tussen kandidaat en organisatie. Ons doel is om iedere keer opnieuw bij te dragen aan een positieve ontwikkeling van beiden.

Wie zijn wij?

James de Bois

James de Bois

Managing Consultant

“Onze persoonlijke benadering is de sleutel tot het succes van Tortus. Wij zetten altijd een extra stap die anderen niet zetten. Mijn werk is simpelweg niet af voordat de perfecte match tussen klant en opdrachtgever gevonden is.”

Terry van Schaick

Terry van Schaick

Bestuurslid

“Goede vakmensen, daar kan je altijd wat van leren. Dan maakt het niets uit waar iemand vandaan komt of waar hij of zij in gelooft. Gemotiveerde mensen helpen om met passie hun doelen te bereiken, daar draag ik graag aan bij.”

Frank Konijnenbelt

Frank Konijnenbelt

Bestuurslid

“Bewust kiezen om jezelf verder te ontplooien. Dat is de eerste stap. Tortus onderscheidt zich door haar kandidaten te adviseren bij het nemen van belangrijke beslissingen. Onze opdrachtgevers profiteren hiervan.”

Daniel von Kriegenbergh

Sales Partner

“Daniel is onderdeel van het commerciële team. Als Sales Partner bouwt hij aan ons klantenbestand. Hij speelt in op vraagstukken bij organisaties en zet deze om in passende oplossingen.”

Puck
de Haan

Officemanager

“Als Officemanager is Puck een onmisbare schakel. Zij is de spin in het web en zorgt dat alle attenties en organisatorische zaken op kantoor tot in de puntjes geregeld zijn.” 

Roy

Roy
Pieper

Hoofd Administratie

“Als Hoofd Administratie is Roy verantwoordelijk voor een betrouwbare en volledige vastlegging van de bedrijfsadministratie. Hij zorgt ervoor dat alle administratieve processen goed verlopen.”

Hasan

Hasan
Koć

Administrateur

“Als Administrateur is Hasan met name verantwoordelijk voor de financiële administratie en tevens voor  het debiteuren- en crediteurenbeheer. Dit doet hij met veel enthousiasme.”