Junior Contractbeheerder – Utrecht

Introduction

Voor onze zeer gewaardeerde opdrachtgever zijn wij op zoek naar een enthousiaste Junior Contractbeheerder met de ambitie om door te groeien naar Contractmanager. Je hebt geen technische achtergrond nodig, maar een opleiding in HBO Technische Bedrijfskunde zou goed aansluiten. Ons bedrijf staat bekend om het bieden van kansen voor groei en ontwikkeling, waarbij innovatie en resultaatgerichtheid centraal staan.

Organisatie

Tortus BV is een leidende organisatie gespecialiseerd in de middelen van professionals en specialisten binnen de utiliteit en industrie. Wij zijn momenteel op zoek naar een ervaren Junior Contractbeheerder. Met een bewezen staat van dienst in het succesvol samenbrengen van experts en uitdagende projecten, streven we naar duurzame innovatie en hoogwaardige oplossingen.

Functie informatie

Als Junior Contractbeheerder ben je verantwoordelijk voor het beheer en de coördinatie van diverse contracten. Je zorgt voor een nauwkeurige administratie, maximale deadlines en onderhoud met klanten en leveranciers. Je leert de fijne kneepjes van het contractmanagement en ontwikkelt je tot een specialist op dit gebied. Met jouw oog voor detail en sterke communicatieve vaardigheden draag je bij aan een soepel verloop van contractprocessen.

Binnen deze rol bieden wij jou de mogelijkheid om op termijn door te groeien naar de functie van Contractmanager. Je krijgt de kans om je te ontwikkelen in de dynamische wereld van contractmanagement en een belangrijke bijdrage te leveren aan de groei van onze organisatie.

Functie-eisen

  • Geen specifieke technische achtergrond vereist
  • Uitstekende communicatieve en hoogwaardige vaardigheden
  • Nauwkeurig en analytisch denkvermogen
  • Ambitie om door te groeien naar een rol als Contractmanager
  • Teamspeler met proactieve werkhouding

Aanbod

  • De kans om je te ontwikkelen binnen het vakgebied van contractmanagement
  • Begeleiding en training om door te groeien naar Contractmanager
  • Een dynamische en professionele werkomgeving
  • Marktconform salaris op basis van ervaring en potentieel

Ben jij enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton! Voor vragen kun je contact opnemen met Laurent De Roos via de contactgegevens rechts bovenin.

Laurent De Roos
Laurent De Roos
Managing Partner

Neem contact op

Deel deze vacature

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp